Personoplysninger & cookiepolitik

Hvad er Cookies
Cookies er en type fil, der bliver registreret på din browser, når du besøger de fleste websites på nettet, herunder også Fyrkatspillet.dk.

Der er tilknyttet google analytics til Fyrkatspillet.dk, så vi kan analysere på hvor mange besøgende vi har her på hjemmesiden. Det er blandt andet Cookies der medvirker til at vi kan dette.

Fyrkatspillet.dk bruger følgende cookies
-Statistik Cookies, giver mulighed for at trække statistik på dit besøg, så vores side kan blive endnu bedre og mere brugervenlig. De oplysninger vi modtager er 100% anonyme, og vi kan derfor ikke se hvem/hvor de besøgende kommer fra, men blot antallet af besøgende.
Derudover bruges der nogle 3. parts cookies fra Google, for at kunne bruge deres funktioner.

Personoplysninger
Behandling af data sker i henhold til persondataloven og dansk ret.

Brugere kan kontakte Fyrkatspillets PR-Gruppe, såfremt I ønsker oplysninger om, hvilke data der behandles, eller hvis der ønskes oplysningerne slettet eller korrigeret. Fyrkatspillet.dk benytter ikke personfølsomme oplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre modtageren selv har skrevet sig op til at modtage e-mails. Oplysninger, som indsamles på Fyraktspillet.dk via cookies mv, bliver behandlet fortroligt.

For at registrere sig som medlem af fyrkatspillet, kræves det at du godkender brugen af dine personoplysninger.
Dine personoplysninger vises til andre medlemmer af fyrkatspillet, men videresendes ikke til 3.parts virksomheder.
Dette er for at forenkle kontakten mellem fyrkatspillets medlemmer.

Anmeldelser samt brugen af Messenger er muligt via et 3. parts plugin, hvori de som udbyder holder dine data sikret. Dette er også i overensstemmelse med Facebook’s regler og vilkår.

De oplysninger vi indsamler er:

Fulde navn. -Hvis angivet.
Email adresse. -For validering samt kontakt.
Telefon nummer. -For kontakt.

Yderligere accepterer brugeren at der må optages billeder/videoklip af brugeren, som må bruges til markedsføring og internt brug.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål omkring Fyrkatspillets cookie og privatpolitik, så send en mail på info@fyrkatspillet.dk, eller send en besked til os over kontaktformen (under “KONTAKT”).

Ejerforhold
fyrkatspillet.dk ejes og administreres af Fyrkatspillet, Amatørteateret Fyrkat.

Vi Passer på dine oplysninger!