Lyst til at blive en frivillig del af Fyrkatspillet?

Fyrkatspillet har brug for mange frivillige, og deltagelse som frivillig er en god måde at udvide sit neværk på, specielt hvis man er tilflytter til området. Der er et godt kammeratskab i de forskellige grupper og i mellem grupperne.

Frivilligt arbejde ser altid godt ud på et CV, og det er en rigtig god måde at skabe et netværk.

Fyrkatspillet kan kontaktes direkte på info@fyrkatspillet.dk

Læs mere om de forskellige grupper i Fyrkatspillet herunder

Skuespiller og -statistgruppen
Har man lyst til at udfolde sine evner på scenen kan man deltage som skuespiller i vikingespillet og/eller julespillet.
Der er brug for både børn og voksne.

Gruppeleder: Michelle Danum

Taffelgruppen
Synes du, at det er sjovt at lave mad til mange mennesker, så hører du til her. Til visse forestillinger serveres vikingetaffel, og her er taffelgruppen helt essentiel, for at det kan lade sig gøre.

Gruppeleder: Ketty Nielsen

Lys- og lydgruppen
At være den der er med til at stable en fortryllende forestilling op, være med at til at bestemme lidt sammen med instruktøren. Synes du, at det lyder spændende, at kunne være med til at designe lys og lyd, og afvikle det under forestillingen, så er du meget velkommen her.

PR- og markedsføringsgruppen

Går du med en designer inde i dig? Kan du lide at være kreativ og vise hele befolkning hvad du har lavet. Har du lyst til at være med til at sprede et godt budskab ud eller har du lyst til at lære hvordan der håndteres billetter. Så kan denne gruppe evt. være spændende for dig.

Gruppeleder: Mark Hansen

Dragt- og kostumegruppen
Bruger du meget af din tid på at være kreativ, syer du måske dit eget tøj, kan du lide at designe tøj, i denne gruppen vil du have mulighed for at være med til at bestemme sammen med instruktøren hvilket kostume skuespillerne skal have på.

Gruppeleder: Berit Sørensen

Rekvisit- og kulissegruppen
Har du hænderne skruet rigtig på, har du en god fantasti, kan du lide at være praktisk, kunne du tænke dig, at være den som skal bygge scener op, så er dette gruppen for dig.

Gruppeleder: Laila Schnoor